5 نشانه‌ی افراد کسل‌کننده

افراد کسل‌کننده
زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه

کسانی که این 5 نشانه را دارند، غالباً حوصله‌مان را سر می‌برند

نویسنده: آکادمی تالیف نوجان

همه‌ی ما افرادی را می‌شناسیم که باجذبه و پرانرژی اند و هنگام ورود به اتاق گویی به روشنی و انرژی مثبت فضا اضافه می‌کنند و بعد از اینکه با آن‌ها تعامل می‌کنیم، حس خوب و انرژی بیشتری داریم.
اما در مقابل، برخی از افراد، حوصله ما را سر می‌برند: احساس زندگی را کم می‌کنند و هم‌کلام شدن با آن‌ها حوصله‌مان را سر می‌برد.

در اینجا به 5 نشانه‌ی افراد کسل‌کننده اشاره می‌کنیم.

  1. منفی‌نگر: هیچ چیز کسل‌کننده‌تر از کسی نیست که همیشه جنبه‌ی منفی همه‌چیز را دیده و دائماً از زمین و زمان شاکی است. هر بار که می‌خواهید چیز مثبتی را مطرح کنید (مثلاً «شهربازی را دوست داری؟»)، فرد از آن شکایت می‌کند («نه، زیادی شلوغ، گران، کثیف و… است»).
  2. سطحی‌نگر: فرد کسل‌کننده وارد گفتگوی عمیق نمی‌شود بلکه به صورت افراطی در مورد چیزهای بی‌اهمیت (مثل آب و هوا) صحبت کرده یا یک موضوع را بارها تکرار می‌کند. برقراری هر نوع «ارتباط» واقعی با چنین شخصی محال و سخت است.
  3. بی‌احساس و خونسرد: این فرد حرف‌های بی‌معنی می‌زند، یکنواخت صحبت می‌کند، ارتباط چشمی برقرار نمی‌کند، و این‌طور به نظر می‌رسد که هیچ رغبتی ندارد، این نشانه‌ی قطعی فرد کسل‌کننده است.
  4. خودمحور: افراد کسل‌کننده بیش از حد در مورد خودشان صحبت می‌کنند و علاقه‌ی زیادی به دیگران نشان نمی‌دهند. فرد کسل‌کننده‌ی خودمحور، یک‌ریز صحبت می‌کند. این فرد، با پرچانگی به هیچ‌کس فرصت حرف‌زدن نمی‌دهد و هنگام تعریف یک ماجرا هم مدام یک نکته را تکرار می‌کند.
  5. 5. قابل‌پیش‌بینی: افراد کسل‌کننده قابل‌پیش‌بینی‌اند. از کلیشه‌های خسته‌کننده بیش از حد استفاده می‌کنند. اکثر اوقات بدون تعلل موافقت کرده و به ندرت نقطه نظرات قوی خود را مطرح می‌کنند. این افراد گاهی‌اوقات هم بیش‌ازحد مشتاق و راغب بوده و خیلی‌خوب به نظر می‌رسند و دائماً بارها و بارها از بقیه تعریف می‌کنند.

افراد کسل‌کنندهفقط سوال اینجاست که آیا افراد کسل‌کننده، نباید هیچ امیدی به داشتن یک زندگی پرنشاط داشته باشند و قرار است همیشه تنها باشد؟ بدون هیچ امیدی، محکوم به داشتن یک زندگی مطرود و تنهاست؟ البته که نه. هر فرد کسل‌کننده‌ای می‌تواند با توسعه‌ی مهارت‌های کلامی بهتر، از جمله تبدیل‌شدن به شنونده‌ای بهتر، یادگیری احترام به نوبت دیگران برای صحبت و عدم تسلط بر مکالمات، آماده‌کردن موضوعات یا داستان‌های جذاب و هیجان‌انگیز از قبل، و در یک کلام، کمی کاریزماتیک‌تر شدن، این روند را تغییر دهد.

آقای برنی کاردوچی، کتابی نوشته‌است تحت عنوان: راهنمای جیبی برای ایجاد صحبت‌های کوتاه موفق: چگونه با هرکسی در هر زمان و مکانی دربار‌ه‌ی هر چیزی صحبت‌کنیم. وی در این کتاب می‌گوید، هرکسی می‌تواند این توانایی را کسب‌کند که مکالمه‌گر جذاب‌تری باشد و به قول برنی «موهبت گپ زدن» خود را پرورش‌دهد.

شما می‌توانید تجربیات خود را از مقابله با افراد کسل‌کننده با ما در میان بگذارید و پرسش‌ها و نظرات خود را در زیر همین مقاله برای ما بنویسید.

,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پیشنهادی

فهرست
×
واتس آپ